THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Monday, December 5, 2011

Cara-Cara Nak Fail!!:Jangan PrakTikkan

Punca mengapa kita boleh fail dalam kelas..



handset kau berbunyi-bunyi...

kang time kelas ko mesej...kalau hendset tu canggih leh main tangkap-tangkap line wifi, ko sobat jer...
cube korang main tangkap-tangkap skirt lecterur..lagi best...
kalau ade handset tu game kereta lagila...
kejap badan ke kanan-kejap ke kiri, nak kawal kereta la katakan...
kalau dulu, aku ke kanan dan ke kiri dalam kelas sebab mengantuk..
nak katakan bahasa baik die "bertahajud"...

lecterur laju sangat mengajar..

"kami budak baru belajar"
"Amik iphone tolong tekan-tekankan"
terngiang-ngiang dalam kepala hotak bersawang aku nie...
bayangkan ini yang lecterur ajar....


tapi yang kita nampak...

NOTHING!!

kawan sebelah yang tidur...

tengah syok blajar nie...tiba-tiba rase lengan basah..tengok "aliran" sungai datang dari mane...
rupe-rupenya dari takungan air semulajadi kawan...dapatkanlah rehat yang cukup untuk masa di kelas..belajar sorang-sorang dalam bilik itu bergurukan syaitan..so, tidurlah pukul 12 malam paling awal atau 1 pagi paling lewat...kalau tak, jadi lah korang camni...




2 comments:

ayien said...

join jom ? link

Maii Yusre said...

cara nak fail paling berkesan: tak yah datang kelas untuk selama-lamanya :DD