THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, February 22, 2012

Kahwin Muda best!!

Apa bestnya kahwin muda?
Ramai akan kata saya gatal tapi sebenarnya kahwin awal nie lebih baik.
Kalau kahwin muda..


  • tak payah pegi dating malam-malam kat luar, dalam bilik cukup..jimat ruang,jimat masa tapi rugi tenaga zahir dan batin
  • topup pun jimat sebab si dia dah ada depan mata..tak payah cakap dalm mesej, "Sayang, i nak peluk u laa"..kita boleh jeee terus peluk secara live..free ape..
  • duit pencuci muka,deodorant dengan minyak wangi pun tak perlu..sbb si "dia" terima kita sebusuk-busuk, jerawat-jerawat and cacing kerawit kita..kata sehidup-semati..
  • semua orang akan ckp korang sweet...walaupun si isteri cuma lap hingus suami yang meleleh ketika sedang makan nasi lemak RM 1.20...
  • belajar pun lebih bersemangat, kerana terpikirkan anak di dalam perut..anak halal..walaupun dah janji kat mertua nak "tahan" sampai habis degree..tapi apakan daya..abang tak tahan..
  • baju pun dah siap berbasuh..jimat duit dobi RM 3.00..hanya syiling RM 0.20 dan RM 0.50 je yang diterima ke dalam mesin basuh itu..
sumpah aku tak ada idea..tengah tension study heat transfer nie..tu yang merepek 2..haha..Aufwiedersehen

3 comments:

cik ubi said...

entry ni gle comel :)

zaxx said...

hahaha...erk..

muhammad asyraf said...

perghh..ada point..

Kawin muda best, sebab bleh kawin lagi lepas tu.. :)

www.kisahsigemok.com