THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, January 31, 2013

Ciri-Ciri Seorang Lelaki "Loner"

Di twitter, ada satu perumpamaan yang dipanggil "unmensi"."Unmensi" ini adalah apabila si polan A ini ingin berbual dengan si polan B namun tiada nama disebut.Tetapi seorang "loner" akan berunmensi dengan diri sendiri kerana tiada yang sudi berinteraksi dengan beliau.

I am a lonely bird, chirping by myself-annynommus-


Keluar berdua dengan kawan lelaki dia.Tengok wayang bersama, bershopping bersama.Saat  paling diingati jikalau tengok wayang bersama adalah ketika tangan kami bersentuhan ketika sedang mahu mengambil popcorn.Lalu," burung" yang ingin terbang sudah layu kembali memberi tanda tidak mahu bangkit kembali.


That moment.......

Sangat sukakan benda yang berwarna hitam.Baju, kasut, seluar  dan beg semuanya mahu hitam.Kata orang, warna menunjukkan personaliti seseorang.Ini menunjukkan dia ini seorang yang kelam dan tiada cahaya mahu menerangi hidup beliau.
Black.
Melayan Running Man dari pagi hingga ke petang dan Dota 2 dari petang ke malam.Itulah rutin seharian.Apabila tetamu cantik hadir dalam Running Man, dia hanya mampu tersengih kegembiraan seumpama tetamu cantik itu milik dia namun itu hanyalah khayalan semata-mata.


Song Ji Hyo-Permanent Cast in Running Man