THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, November 1, 2011

Jangan Pijak!!!:LawaK

Lawak wasiat.

Abu sedang terlantar nazak kesakitan di Hospital sehingga terpaksa disambungkan kepada alat bantuan pernafasan dan tidak mampu bercakap.Satu hari, peguam Abu datang melawat..Tiba-tiba, Abu kelihatan sesak nafas dan meminta peguamnya sepucuk kertas dan sebatang pen.



Abu menulis sesuatu pada kertas itu lalu memberikannya pada peguamnya.Beberapa saat kemudian Abu meninggal.Peguamnya memasukkan nota itu kedalam kocek seluarnya dan dia terlupa tentang nota itu sehinggalah waktu pembacaan wasiat Abu.Dia perasan yang dia memakai seluar yang sama semasa kematian Abu dan teringat akan NOTA itu.Lalu dia membuka nota ABU itu dan membacanya sekuat hati...

     "HEY!!KAU TENGAH PIJAK BEKALAN OKSIGEN AKU!!!"


11 comments:

Memori Kekasih said...

hahahaha...kesian lah abu tuh...moral of the story, jangan pakai seluar yg sama dua kali...:)

nurul ezzatie zulkarnain said...

tau x per..
x pepasal jer da tau kenyataan..
hehehe..

ayuna ayuni.. said...

tak boleh blah....!!!

ahahahah.... kesian kot si abu

lovelove said...

ahahehehehe..kikiki..kesian kat die

erleena said...

hahaha peguam tuh bnuh die!! haha

ayuna ayuni.. said...

ha, blogger lain dok main tag. aku pon nak jugak.

kau dah kene tag ngan aku.

kalau rajen, dtg sini yaww...

hehhehehe.

http://ayunaayuni.blogspot.com/2011/11/setempek-aku-kena-tag.html

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Kesian kt Abu.

fae jamal said...

haha..lawak betul..

ErnieFaizal Siti said...

Hehe..nasib baik dia sempat gak tulis..Just suka suka singgah and say hai...

nadzirahazani said...

sempat jugak tulis tu, haha..
tapi loyal betul peguam die :D

syafiqah redzwan said...

hahaha..kelakar la...hahaha